Hvilken pulsklokke passer deg?

Å finne en pulsklokke som passer for deg kan nok for mange virke skremmende og uoversiktlig. Det florerer av modeller med tilsvarende antall funksjoner. Prisene er også varierende. Fra en knapp tusenlapp til en kvart månedslønn. Hvilken pulsklokke bør du velge?

IMG_4237
Her har jeg Garmin 935 som i likhet med flere andre klokker beregner ulike løpstider. Om denne stemmer gjenstår å se!

Spørsmålet besvares best ved å definere ditt behov og bruksområde. Hvilke funksjoner du trenger avhenger av hvilke aktiviteter du har tenkt å utøve. Hvor nerdete du er spiller også en rolle. Noen elsker å analysere data, andre bryr seg mindre om konsepter som løpsdynamikk og swolf.

Hvilken pulsklokke du bør velge avhenger også av hva slags utstyr du allerede har. Dersom du bruker watt på sykkelen så er det jo fint at klokken din kan koble seg opp mot wattsystemet, for eksempel.

Jeg har kun sett på Garmin sine klokker, da det er Garmins univers jeg har hatt tilgang til som triatlet de siste fem årene. Jeg har vært så heldig å bli sponset av Garmin et par år nå, men har også fått tilsendt modeller fra blant annet Polar. Min erfaring er at Garmin helt klart leverer det aller beste på markedet, uansett nivå. Dessuten er servicen upåklagelig og valgmulighetene mange.

Tidligere i sommer så skrev jeg om hvilken pulsklokke som passer deg for nettstedet Sykkelblogg.no.

Les resten av artikkelen her!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s