Treningsleir på Gran Canaria

For femte året på rad arrangerer jeg i samarbeid med Ving Norge en treningsleir for triatlon på Gran Canaria. Hold av første uken i desember og bli med!

Nytt av året er at campen er åpen for bestilling også fra Sverige, med avreise fra flere ulike flyplasser i vårt naboland. Det er også mulig å ta kontakt direkte med Ving Norge om du har spesifikke behov eller ønsker å fly fra annen by eller annet land.

903C51E9-96C4-41F4-AC03-1A5D98FA1A8B
Vi har treningstid i bassenget fra 8-9 om morgenen.

Med meg som trener har jeg igjen Hans Christian Tungesvik. Sammen skal vi sørge for at du får et godt treningsutbytte og en hyggelig leir.

For at alle skal få best mulig utbytte av samlingen er det viktig å huske på følgende: Dette er ikke en «aktiv ferie», men en treningsleir.

154D375B-8EAE-4741-8E22-7D3081A4DB8D
Treningsleiren er åpen for alle. Her fra en av løpeøktene vi har på bane.

Hvilket nivå bør du ha?

Du trenger ikke å ha deltatt i triatlon tidligere, men vi anbefaler at du har trent regelmessig en god stund. Du må kunne svømme minimum 200 meter krål sammenhengende, ha syklet turer med varighet på 2-3 timer og være motivert og forberedt på å trene fem timer daglig.

Med disse forutsetningene vil du få mest mulig ut av turen og en bedre totalopplevelse. I tillegg får du gode trenere, ivrige treningskamerater og muligheten til å bli del av en godt sammensveiset gjeng.

Ta gjerne direkte kontakt med meg dersom du lurer på om denne leiren er noe for deg!

DB88F8B8-C0DA-445F-8995-9585F62CE8D5
Gran Canaria er så utrolig mye mer enn strender. Det er et sykkelparadis og vi gleder oss til å vise deg rundt på øya.

Programmet

Programmet består totalt av fire svømmeøkter i basseng, to løpeøkter på bane samt sykling så godt som hver dag med påfølgende valgfrie brickøkter (løping etter sykkel). Du velger selv hvor mange av øktene du vil delta på, og du står også fritt til å trene/sykle på egenhånd etter avtale med en av oss. Vi vil også ha felles coreøkter og mobilitetstrening.

Fullt program og mer informasjon her!

9968609F-0CDB-4E00-936F-66C91081109F
Det er noe eget å oppleve soloppgangen fra bassengkanten.

Hotellet

Vi bor på Sunprime Atlantic View i Playa Ingles. Her er det 16 års aldersgrense og særdeles rolige omgivelser. Det betyr at vi kan fokusere på trening, søvn og restitusjon under oppholdet. Prisen per person er fra 11.799 kroner og gjelder ved deling av rom (altså dobbeltrom). Fly, hotell, trening og nesten all mat er inkludert.

Vi har en utrolig god frokostbuffet inkludert hver dag, samt middag fem av dagene. Lunsj spiser vi som regel ikke, da vi er ute og sykler på den tiden. Vi forsyner oss godt til frokosten, som inntas sent siden vi har svømming på morgenen. For øvrig har alle rommene kjøleskap. På den måten kan du oppbevare mat og spise mellommåltider ved behov.

På sykkeltur klarer vi oss med noe godt «på lomma» og stopper for påfyll ved behov. Vi har også to faste restauranter vi gjerne besøker i løpet av uken når middagen ikke er inkludert, men dette er helt valgfritt å delta på.

3889D42A-B924-45B1-BDEC-F0F06B694125
Sunprime Atlantic View er et flott hotell. Det går også fint an å aquajogge i bassenget ved hotellet, noe jeg gjorde til stadighet i fjor.

Påmelding og mer informasjon

Turen er en del av treningsreisene til Ving. Du finner mer informasjon om leiren på deres nettsider. Påmeldingsfristen er 21. oktober og det er kun 22 plasser tilgjengelig.

Meld deg på her!

Velkommen på leir, håper vi ses i desember!

F029AE39-DD72-49FD-96A7-DEEF1063431C

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s