To måneder går fort!

Da jeg svømte på Frognerbadet i formiddag måtte jeg klype meg litt i armen. For to måneder siden hadde jeg ikke turt å drømme om å svømme så bra som jeg gjør allerede nå. Det er akkurat to måneder siden operasjonen og jeg er så utrolig lettet!

IMG_2589
Skulderen har så godt som full mobilitet og styrke etter bare to måneder. 

Jeg la ikke engang merke til at bassenget var 50 meter langt. Tidene var de samme som på kortbane og jeg kunne virkelig kjenne hvordan små endringer i teknikk ga direkte utslag på tidene. Noe helt annet enn den sirupen jeg svømte i på samme tid i fjor!

IMG_2598
Jeg svømmer 3000-5000 meter fem ganger i uken nå. 

Så kom jeg samtidig på at disse to månedene har gått helt vilt fort. Og det er bare to måneder igjen til årets første høydepunkt – nemlig Norseman. Hjelpes!

Den konkurransen seiler opp fortere enn jeg rekker å tenke, og det stresser meg litt. Stjeler energi og fører til at fokuset forsvinner litt. På tide å hente meg inn og rette energien her og nå. Bruke hver dag på best mulig hvis. Trene godt, hvile godt. Spise nok, terpe teknikk og lytte til signalene jeg får.

To måneder er nemlig et hav med tid. Det er nok til å gå fra null til god form. Nok til å forbedre kondisjon og styrke (fysisk og mentalt!). Nok til å tweake de nødvendige detaljene. Til og med nok til å ta seg en ekstra hviledag ved behov.

Jeg ser frem til mine to beste og mest fokuserte måneder noensinne. Innmari motivert av Thiago Vinhal (@tvinhal på Instagram) som i går ble nummer fem under Ironman Brasil og viste oss andre på laget at alt er mulig. Vi har riktig trener, riktig team og riktig fokus. Alt er mulig.

Let’s push!

IMG_1025
Thiago Vinhal ser ut til å klare målet sitt om å bli den første fargede PRO som kvalifiserer til Hawaii. Stor stas for hele laget!
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s