Forberedelsene er i gang

Å være tilbake på Geilo for årets Norseman-trening betyr kun én ting. Det nærmer seg til konkurransen!

 

IMG_5336
Ny sykkel må testes i løypa. Som vanlig er utstyret mye raskere enn hva jeg er kapabel til å bli med på. Kom meg likevel fra Dyranut til Geilo med rundt 40 km/t i snitt. Happy med det!

Så langt har jeg følt meg litt på hæla, med operasjon og alt. Å lande på hytta her oppe har roet nervene. Nå kan de siste forberedelsene begynne, akkurat som de to foregående årene. Løypa skal få kjørt seg i ti hele dager, og jeg skal få testet både kropp og utstyr før slaget står den 5. august.

 

 

IMG_3132
Å ha familien med på tur betyr alt.

 

Verdens beste support

Familien og jeg ankom fredag ettermiddag. Kristian, Magnus og søsteren min ble med første helgen. Å ha familien her oppe betyr uendelig mye. De får sett hvor mye arbeid som legges ned, hvor sliten jeg faktisk blir og hva som kreves for å takle løypa og forholdene på best mulig måte. Dessuten er det godt å høre Magnus hikste av latter mens han spiller Lofotspillet, eller hoppe av glede for å ha funnet «den perfekte spikkepinnen».

 

IMG_2946
Lofotspillet var en gave fra Lofoten Triathlonklubb da jeg holdt tricamp der tidligere i vår. Det har falt i veldig god smak hos store og små. Anbefales!

Søsteren min ble faktisk med på alle løpeturene og deler av syklingen de dagene hun var her. Sterkt av en som nettopp har kjøpt seg landeveisykkel. Ikke alle som klinker til med 60 km på godt under to timer som første langtur! Så får det heller være at hun aldri føler for å sitte ned igjen. Noensinne. Like greit, for hun var sprek som ei fjellgeit der vi sprang av sted mot Tuva neste morgen.

IMG_5286
7 grader og sol møtte oss på Dyranut lørdag morgen. Ved bunnen av Imingfjell hadde temperaturen steget til 21 særdeles varme grader. 

Kristian og Magnus fikk øvd seg på supportrollen – som vanlig. Lørdag morgen gikk turen fra Dyranut til Imingfjell, og vi kunne ikke annet enn å konstatere at løypa ikke har blitt lettere siden i fjor. Men jeg har kanskje blitt litt sterkere. Det ble i hvert fall ny pers opp siste bakken, noe som alltid er godt å ta med seg.

 

 

IMG_2935
Spikking i solnedgang.

I går måtte jeg med tungt hjerte si farvel til mine kjære der de suste mot Oslo med toget. Samtidig fikk jeg selskap av andre treningskamerater, og i morgen kommer både treneren og kona for å bli kjent i løypa og se hva Norge har å by på av treningsmuligheter.

 

 

IMG_3123
Foten min er endelig løpbar. Myke stier i terrenget er balsam for bein og sjel, det blir flere lange turer her oppe de neste dagene.

De første tre dagene har bestått av til sammen ni timer sykling og nesten fem timer løping. Morgendagen skal tilbringes på Vestlia Resort. Batteriene skal lades med lett svømming og styrketrening. For ikke å snakke om avslapning. Det nytter nemlig ikke å trene mer enn man kan restituere. Så kjører vi på igjen fra onsdag av.

 

 

IMG_2947
Søsteren min er yogainstruktør og ga meg en privattime på hyttegulvet. Jeg har ikke blitt mykere siden sist og fikk streng beskjed om å ta vare på kroppen resten av oppholdet.

 

 

IMG_3143
Sharing is caring. Takk for at du ble med Brita!

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s