Hurramegrundt!

Tilbake i bassenget og på landeveien – på en og samme dag?

Oh joy! Nå har jeg fått besøk av 15 andre nordmenn som skal henge med på svøm, sykkel, løp i en uke. Da passet det jo godt at jeg faktisk kunne være i bassenget og på landeveien med dem. Snakk om god timing!

1200 meter fikk jeg i bassenget i går. Ikke mye å snakke om, og det tok meg en halv time. Men det var akkurat den bekreftelsen jeg hadde behov for. Med svømmeføtter og en arm + 3×25 med særdeles forsiktig svømming med to armer. Et stort steg i riktig retning!

 

IMG_1664
Nyoperert skulder fikk sin første tur i klorvannet i går!

 

Det jeg har vært mest nervøs for før leiren jeg har på Sunwing Alcudia var jo om jeg ville kunne sykle med gruppen her nede. På landeveien. Etter operasjonen har jeg holdt meg til spinningsykkel og rulla. Etter en kort testrunde fredag, var jeg usikker på om skuldra ville holde i 3 timer på tur med gjengen.

 

IMG_3600
Godt og varmt opp bakkene til Lluc. Svett og blid!

 

Men det gjorde den! 71 km ble det. En svipp oppom Lluc i solskinnet. Hadde nesten glemt hvor godt det var å sykle ute, jeg klarte ikke slutte å smile. Hoppet av glede gjennom hele buffeten etter en topp treningsdag. Best av alt? Det var ingen smerter under eller etterpå!

Happy girl på en happy day!

IMG_1675

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

2 kommentarer om “Hurramegrundt!

  1. Hei Kari. For en flott blogg og inspirerende blogg. Det ser ut til at du trener veldig mye.. Hvor mye trener du i løpet av en mnd? Hvordan legger du opp treningen fra uke til uke? Jeg lider også av lavt stoffskifte og føler meg ofte for slapp til å trene.

    1. Hei Kristian. Jeg trener mye ja, noe jeg har gjort hele livet. Treningen min er det treneren min som tar seg av. Det er mye rolig trening og intervallene går som regel på racepace (Ironmanfart) og opp mot terskelfart. Jeg trener sjelden over terskel. JEg har gått på medisin for lavt stoffskifte i snart seks mnd og har merket noe bedring. Er mer jevn på humør og energi, men får fortsatt noen skikkelige dupper hvor jeg bare MÅ sove. Og powernappen må jeg ha daglig. Lykke til med trening og stoffskifte!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s