Foran skjema

For tre uker siden fryktet jeg å aldri få svømme igjen. At triatlonkarrieren skulle ta en brå slutt og jeg funderte mye på hva i all verden jeg skulle gjøre istedenfor. Jeg gruet meg til operasjon og brukte mye energi på å forberede meg på det verste.

Nå er jeg så innmari lettet over at alt har gått bra!

Kirurgen må ha vært innmari flink. Han gjorde en lateral clavicular reseksjon (fjernet en liten cm med kravebein) og sydde meg sammen så det knapt synes. Såret har leget fantastisk fort. Stingene tok jeg på tirsdag og takket være innvendige sting så ser det ikke ut som at jeg får arr engang. Noe jeg er litt skuffet over. Det hadde vært kult med et bad-ass merke på skuldra.

 

CC2DE718-26A1-450F-8E77-4B0582DC3B10
Jeg er så imponert over hva kirurgen har fått til med skuldra mi!

 

Dagene etter operasjonen gikk bedre enn fryktet. Vondt var det, men jeg klarte meg fint med paracet og kunne legge dem helt vekk etter fire døgn. Faktisk gjorde det mer vondt i skulderen før operasjonen enn det gjør akkurat nå. Det lover godt!

10 timer i uken

At jeg ligger foran skjema er det liten tvil om. Jeg har kunnet trene hele veien – med unntak av de første fire dagene. Skjønt ikke trene som jeg normalt gjør, men jeg har fått inn mine 15.000 daglige skritt ved å gå på mølle og gå i hverdagen (kjøre bil var jo ikke et alternativ). Siste uken har jeg også kommet meg på rulla. I går ble det nesten to timer på min TT, og totalt har jeg ligget på ti timer i uka.

Intensiteten har vært lav og kurven i TrainingPeaks viser at jeg har mistet masse fitness. Det får så være. Det er tydelig at kroppen jobber med å lege seg selv, en prosess som virker å kreve enormt med energi. Jeg har vært innmari trøtt og hatt en vill matlyst i to uker. Treningen jeg har gjort har handlet mest om å holde maskineriet i gang, og hodet i vater.

I morgen går turen til Mallorca for nesten fire uker på treningsleir og forhåpentlig kan jeg sykle utendørs i løpet av en ukes tid.

God påske!

 

IMG_1303
Jeg kan hoppe i havet igjen på mandag, men skal fortsatt svømme med bare en arm i noen uker til.

 

 

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

2 kommentarer om “Foran skjema

  1. Kjekt å høre at skulderen din er på bedringens vei😊👍sliter selv med en skulder etter å ha løftet litt for tung vekt🙈Så d blir vel en mr snart tenker jeg. Ellers må jeg si at øvelsene for jumpers knee som du og fysioterapeuten til viste er kjempegode. Tar disse så ofte jeg klarer da jeg har slitt med ene kneet også . Så det har vært litt masse krøll med kroppen i d siste😝…men har hatt meg en fin dag i slalombakken i dag og kneet føltes kjempefint😊God påske til deg og kos deg på Mallorca
    Mvh Grethe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s