Vellykket operasjon

Det er like under et døgn siden jeg ble operert. Kirurgen hos NIMI brukte ikke mer enn 20 minutter på å fjerne 6mm med det han beskrev som «morkent og mykt» bein. Ingen tvil om at operasjon var nødvendig – idrettsutøver eller ikke.

 

IMG_1274
Svimmel og tåkete en times tid etter operasjon. Men i relativt god form!

 

Siden skaden har vært der såpass lenge var også AC-leddet tydelig påvirket. Dette har jo plaget meg siden februar i fjor og det ødelagte beinet har irritert leddet siden da. Leddkapselen er fortykket og det rant mye væske ut da de åpnet opp. Heldigvis så det ikke ut til å være andre skader i området, leddbåndene var intakte.

Dette lover godt! Jeg føler meg etter forholdene ok og har allerede begynt å samle motivasjon til å trene igjen når jeg får lov til det. Først venter fire dager «helt i ro» før vi går over i et par uker med hverdagsmosjon. Jeg har ikke fatle og skal bruke armen så normalt som mulig – men under skulderhøyde i mange uker ennå.

Det blir smertestillende i noen dager til, men ikke mer enn paracet og betennelsesdempende. Selv natten gikk ganske greit, det ble i underkant av seks timer faktisk. Slett ikke verst – jeg ble vekket av Magnus kl 05…

Best case så er jeg tilbake i normal gjenge etter seks uker. Med en god dose tålmodighet og verdifull hjelp fra min fysio Kristoffer Torgersen så skal vi nå det målet. Jeg har trua.

Eyes on target!

IMG_1278

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s