Våtdrakt i bassenget

Har våtdrakten min innebygget propell?

Normalt pleier jeg å rynke på nesen av folk som svømmer med våtdrakt i bassenget. Det handler om at den maskerer dårlig teknikk og ofte fører til at folk ikke gidder jobbe med detaljene.

Men med 11 grader i lufta ble det våtdrakt på meg etter en kald sykkeltur i forkant. Da fikk jeg meg en aha-opplevelse. Det er sykt digg å svømme med våtdrakt i bassenget! I hvert fall når vannet ikke holder mer enn 26 grader.

img_0689
Drakta har vært på en gang siden Norseman 2016. Den satt som et skudd og gikk om mulig enda fortere nå. Gleder meg til sesongen starter!

 

Og så innmari fort det går – det var jo som å ligge i plan fra start til slutt. Med hekkbølge og full pakke. Det er kanskje ikke så dumt å trene med våtdrakten utenom open water sånn i blant. Om ikke annet enn for selvtilliten…

2XU leverer som alltid varene. Våtdrakten som heter Propel tror jeg muligens har en nettopp en propell et eller annet sted. Uten våtdrakt jobber jeg hardt for å komme ned på 5.30 per 400. Dagens rolige 5×400 gikk unna med et snitt på under 1.20 (5.17 per 400) og en RPE på 3-4 på en skala fra 1-10.

Det gikk så lett at jeg måtte få en forbipasserende tysker til å filme en 100 meter, og den ble svømt på 1.12… Ikke bare kjentes det lett, jeg synes faktisk det ser lett ut også.

Akkurat som coach Frank sier: Make it look easy!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

4 kommentarer om “Våtdrakt i bassenget

  1. Hei,
    Har du noen tips for vedlikehold av våtdrakt? 🙂 har akkurat kjøpt meg en 2xu a:1 og vil at den skal vare lengst mulig! ☺️☺️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s