Hotell med eget treningsbasseng!

På Ferrer Hotel Janeiro i Can Picafort på Mallorca trenger jeg ikke gå lenger enn ut av frokostsalen for å finne et fullt utstyrt 25 meters treningsbasseng. Snakk om luksus!

img_4812

Her er det jo ingen sak å få seg en dukkert – uansett når det måtte være. Trangt om plassen er det heller ikke. 30 min holdt lenge for min del. Skulderen er fortsatt på bedringens vei etter å ha vært en tur ute av ledd, men oj så godt det var å plaske litt igjen.

img_0560

Ekstra stas er det å få selskap av mini. Selv om de 25 gradene i vannet nok var litt kalde for hans del. Da hjalp det godt å kunne tusle innom frokostsalen og hente seg en kopp varm kakao mens jeg svømte ferdig.

img_4815

Til info så har bassenget holdt 27 grader de andre dagene. Vi svømte kl 9 på morgenen etter en kald natt (8 grader). Temperaturen stiger utover dagen 🙂

Rabatt på opphold

Kunne du tenke deg å besøke Ferrer Hotels? De har flere hoteller på Mallorca, men det er Ferrer Hotel Janeiro i Can Picafort som har eget treningsbasseng. Husk at du får 12,5 % rabatt på alle opphold som er seks netter eller lengre ved å bruke koden KARI17 når du bestiller direkte via Ferrer Hotel sine nettsider.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s