Triatlonleir på Gran Canaria

Det er kun få plasser igjen på triatlonleiren med Ving Norge 3. – 10. desember.

Vil du være med på en uke med svømming, sykling og løping gjelder det å være rask. Over 20 er allerede påmeldt!

image
Svømmebassenget der vi har trening i soloppgangen.

 

Det blir tredje året på rad at Ving Norge arrangerer triatlonleir på Gran Canaria med meg som trener. Med meg på laget i år har jeg fått Kristian Ottestad Rød, en topp triatlet som kan skilte med sterke plasseringer i NM elite samt medalje fra europamesterskapet i Lisboa i sin agegroup. Kristian er også reiseleder for agegroup når Norges Triatlonforbund skal ha med 150 agegroupere til mesterskap i 2017.

Gran Canaria des 2014 (12 of 23)
Løpeteknikk er viktig. Her holder Jerome et lite kurs en tidlig morgen på hviledagen vår. Bildet er fra leiren vi hadde for to år siden. Foto: Henriette Tronrud.

På Gran Canaria bor vi på SunPrime Atlantic View. Et supert hotell med alt vi trenger. Skikkelig god mat og rolige omgivelser, med treningsrom og SPA på anlegget.

En liten kilometer unna hotellet ligger svømmehallen der vi har morgentrening fire ganger i løpet av uken. Bassenget er utendørs og 25 meter langt.

image
I tillegg til svømming, sykling og løping kjører vi felles basisøkter. Tar du med egen foamroll så ruller vi felles i solnedgangen på hotellet 🙂

 

Gran Canaria har fantastisk fine muligheter for sykling. Det legges opp til turer på 3-5 timer, tilpasset ulike nivå. Det er også lov å trene på egenhånd om du heller vil det.

Fullt program, påmelding og mer informasjon om turen finner du på Ving Norge sine nettsider. Turen koster 10 695 kroner og inkluderer fly fra Oslo, hotell med halvpensjon (frokost og middag), all trening og transport fra flyplassen til hotellet. Leie av sykkel, eller transport av egen sykkel kommer i tillegg. Husk at Ving har direktefly fra andre byer i Norge. Kontakt Ving for pris!

Bli med da vel!

IMG_5313
Fra juice- og kaffestopp på Soria.
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

2 kommentarer om “Triatlonleir på Gran Canaria

  1. Hei,
    Vet du om det blir triatloncamp på gran canaria i år også? Med deg som trener 😉 Har så lyst å bli med, men det passet ikke i fjor. Hvis du skal være med i år er jeg snar til å melde meg på 🙂

    1. Hei, sesongen min som PRO er ikke helt satt ennå. Siden jeg nylig opererte skulderen er det mulig at det blir endringer på opplegget, men planen så langt er å få inn 1-2 uker som Coach på leir på GC i starten av desember ja. Hyggelig at du vil være med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s